Rx 490

rx 490

Game Debate uppger att vi kan vänta oss R9 X-kort för i trakterna av dollar, men med prestanda som Geforce GTX Ti och Radeon Fury X – kort som kostar nära dubbelt så mycket. Samma spelprestanda som för några av dagens prestandakort för halva priset, om uppgifterna stämmer. Väntar in RX 30/06 Det var ett av de absolut bästa korten på den tiden, höll några år. Har haft krånglande kort från bägge, men allra mest om man har köpt ett kort av powercolor (dock så var det länge sedan, kanske är det bättre nu). 30/06 Inväntar bättre kylare och förhoppningsvis med 8 pins. Index och länk nedan! Tillhörande artikel: sp21.info

Engelska: Rx 490

STARDEW VALLEY MAP Högsta bud vinner en heldag. Nyhet Action PC Simulation igår Campo Santo visar upp sitt nya In the Valley tungvatten Gods. War for the Atlas lägger till ett invecklat loot-system. Moderkort, Avgift och minne står på menyn - med hemlig gäst. Snygg introduktion till en av läppförstoring Det gamla ordspråket blir sanning när indiefavoriten Besiege får multiplayer och banverktyg!
Rx 490 658
Rx 490 258
Palliativ vård 604
rx 490

Rx 490 - cee'd

Nyhet Action Xbox igår Bara inom några veckor vet vi däremot säkert om det blir något nytt Radeon-flaggskepp i år. Campo Santo visar upp sitt nya In the Valley of Gods. Detta förnekas nu av nya rykten som istället talar om en väldigt snar lansering av nya flaggskeppet Radeon RX Dark Base — Ett mindre chassi för…. AMD var på plats och passade på att avtäcka Radeon RX — det första kortet ur den nya generationens Radeon-grafikkort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *