Machete kills

machete kills

Machete sörjer förlusten av sin älskade Sartana, som mördats i striden med kartellerna. Samtidigt rekryteras han av USA:s president för ett till synes omöjligt uppdrag – att omintetgöra kartelledaren Mendez som hotar att avfyra en missil mot USA. Då Machete tillintetgjort Mendez planer upptäcker han att. Här är trailern som visades innan filmen Machete Kills när den hade premiär tidigare för någon månad sedan. I trailern får man se när Machete åker till rymden för att fortsätta med sina bravader där. Robert Rodriguez har redan bestämt sig för att. Machete Kills. Action från av Robert Rodriguez med Danny Trejo och Michelle Rodriguez. machete kills

Machete kills Video

Machete 2010 Michelle Rodriguez & Danny Trejo movies 720p Samtidigt rekryteras han av Inkognitoläge Machete sörjer förlusten av sin älskade Sartana som mördats i striden med gear.blizzard. Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av allarp. Medlemmar som äger filmen. Är det för mycket begärt att be om det ena utan att få det andra?

Machete kills - ser

Om du kommenterar och länkar den här artikeln i din blogg, så kommer det inlägget att länkas till härifrån. Privata listor med filmen. Han är tillbaka, Mexikos mest fåordige och svårstoppade hämnare med ett grovhugget ansikte och enorma djungelknivar hackar sig Machete på någor vis tillbaks till bioduken och förkunnar att "Machete don't tweet". Se filmen på Plejmo. Logga in så gissar vi ditt betyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *