Kurdistan tv

kurdistan tv

Land: Irak Bit rate: kbps. Stad: Arbil Webbplats: sp21.info Alexa Ranking: Kurdistan TV är en kurdisk satellit-tv-station som finns i irakiska Kurdistan. Program främst i kurdiska språket. Kurdistan TV har en hemsida för senaste nytt och kommentarer på kurdiska, arabiska och turkiska. Program som är tillgängliga på denna sida: Kurdsat - Gali Kurdistan TV - Kurdistan TV - Kurdistan TV - Kurdistan 24 - Sahar TV Kurdish. 6 rad(er) - Kurdish - Sortera på frekvens - Senaste uppdateringar: CET Gali Kurdistan TV (Hot Bird 13C - °E). Satellit, Transponder, Polarisation, Beam. Hot Bird 13C (°E), 5. Ett hav av grön-vit-röda flaggor vajade på Medborgarplatsen när hundratals manifesterade sitt stöd för självständighet i irakiska Kurdistan. Och trots utmaningarna är hoppet stort bland svenskkurder inför den kommande folkomröstningen.

Kurdistan tv Video

Kurdistan tv in war front kurdistan tv

Kurdistan tv - har

Spänningen ökar efter ja-segern i den omstridda folkomröstningen om självständighet i irakiska Kurdistan. Serien sänds i två versioner. Vi är rädda för att det ska bli mer av säkerhetsproblem och större politisk oro. Soran Ismail, hans mamma, pappa och syster reser till kurdiska Irak där kriget mot IS pågår. Irakiska Kurdistan har en hög grad av autonomi, har ett eget parlament och egna väpnade styrkor peshmerga.

Kurdistan tv - flesta som

Regeringen i Bagdad förbereder sig nu på att ta kontroll över gränsposteringarna runt den självstyrande kurdiska regionen i norr med hjälp av grannländerna Iran och Turkiet. I ett kikarsikte kan han se byggnader som kontrolleras av IS-krigare och han fantiserar om att stanna kvar. Och känslorna var starka. Beskedet kom från Iraks försvarsdepartement på fredagskvällen, rapporterar Reuters. Men den irakiska regeringen, och flera andra länder, fruktar att resultatet kan försämra säkerhetsläget i regionen. Men även om det blir ett rungande ja i folkomröstningen så står ett kurdiskt nationsbygge inför motståndet från den irakiska centralregeringen, liksom grannländerna i regionen. Irakiska Kurdistan har en hög grad av autonomi, har ett eget parlament och egna väpnade styrkor peshmerga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *