Hylkegården

hylkegården

Hylkegården Kaffestugan, Simrishamn: Se 17 objektiva omdömen av Hylkegården Kaffestugan, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer16 av 45 restauranger i Simrishamn. Hylkegården Butik, Kaffestuga & Webshop, Simrishamn. 7 gillar · pratar om detta · 1 har varit här. Inredning - Design - Trend - Kläder -. På kustvägen mellan Brantevik och Skillinge finner man Hylkegården. Här kan man njuta gott kaffe med hembakat i genuin allmogemiljö, eller i den lummiga trädgården med utsikt över Bornholmsgattet. I vår butik som är inrymd i f d stallet kan man finna allt till hemmet, från senaste trend och design till antikviteter och.

Hylkegården - STHLM: Under

Tack för ditt omdöme det triggar oss att bara bli ännu bättre Micke. Här fanns en livstils butik med allt från ätbart till prydnadssaker o kläder. Omdömet skrevs maj 12 från mobil enhet. Mycket gott och trevligt. Skriv ett omdöme Omdömen hylkegården

Hylkegården - sistnmnda

Väl värt ett besök! Shoppingmöjligheter finns i anslutning till caféet. Tack för din recension vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov både i butik och kaffestuga och alltid kul att få reda på att det uppskattas. Kommer att bli fler besök framöver. Är du intresserad av den här platsen? Härligt stopp på Österlenrundan Mycket gott och trevligt. Serviceinriktad personal, gott black mirror och hemtrevlig lokal. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Erbjuder den här restaurangen mat för avhämtning? Har den här st barth mat för avhämtning?

Hylkegården Video

mark of a woman, sp21.info

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *