GRUNDIG MP600 DRIVER DOWNLOAD

Indicatie voor de toetsenblokkering. Milieutip Dit product werd van hoogwaardige materialen en delen gemaakt die gerecycled kunnen worden. Selecteert de volgende titel. On this page you can get: Permanent gebruik van de oortelefoons bij hoog volume kan tot gehoorschade leiden. Laat het toestel niet vallen.

Uploader: Gardakree
Date Added: 23 October 2008
File Size: 36.61 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 88452
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Normaalgesproken verschijnt de speler aan de computer als verwisselbare schijf. Aansluitingsmogelijkheden Aan de computer aansluiten Schakel de speler voor het aansluiten aan de computer uit.

Als u lrc-bestanden wilt maken, gebruikt u hiervoor bijv. Laat het toestel niet vallen. Voor het ver- en ontgrendelen van de toetsen.

Veiligheid Dit toestel is bestemd voor de weergave van muziek- en spraakbestanden en dient als verwisselbare schijf. Koppel de speler niet van de computer los zolang er geen gegevensoverdracht loopt.

Nederlands – Dutch Deutsch – German. Het typeplaatje bevindt zich aan de achterkant van het toestel.

Daarom mag het product aan het einde van zijn levensduur niet via het normale huisvuil afgevoerd worden, grunrig moet bij een verzamelpunt voor de recycling van elektrische en elektronische toestellen afgegeven worden. Als de speler als MTPcompatibele mediaplayer herkend is, wordt de inhoud van zijn flashgeheugen anders weergegeven. Stel de accu niet aan extreme hitte, zoals b.

  FUJIFILM F470 DRIVER

Grundig MPaxx MP600

In de gebruikswijze FM-radio dienen de oortelefoons als antenne. Accu opladen De accu laadt u aan de computer op. De volgende beschrijving geldt alleen voor de Windows Media Player UBS-interface voor grunddig aansluiten aan de computer.

In het menu en in het menu Navigatie: Aansluiting voor de stereo-oortelefoons. Selecteert de vorige titel.

Power Supply and AC Adapter for Grundig 759551148700 LCD / LED TV

We hope, that this document of instructions for use will help you. PDF Click to preview. Milieutip Dit product werd van hoogwaardige materialen en delen gemaakt die gerecycled kunnen worden. Weergegeven worden eerst alle titels van de hoofdmap, daarna de titels van de submappen. Breng het toestel niet in de buurt van magnetische voorwerpen.

Zorg er absoluut voor dat het toestel tegen vocht druip- en spatwaterzonlicht en hitte beschermd wordt.

Grundig MPaxx MP () –

m;600 After downloading the file, save it in safe place for example in “My documents” or “Desktop” folder. De omvang van de levering van de toebehoor-onderdelen kan wijzigen. Lithium-polymeer 1 x 3,7 V mA Frequentiekarakteristiek 20 Hz DRM Digital Right Management -beveiligde wma-files kunnen alleen worden weergegeven, als deze met de Windows Multi Media Player versie 10 of 11 op de speler zijn overgedragen.

  IBM THINKPAD T42 USB 2.0 DRIVER DOWNLOAD

Uw computer dient aan de volgende voorwaarden te voldoen: Verstreken speelduur van de titel, totale speelduur van de titel. Vermijd druk op het display van het toestel.

Grundih opnames zijn dan alleen mogelijk als u de accu opnieuw oplaadt. De stroomcircuits van de speler en de computer kunnen ernstig worden beschadigd, als u de instructies onder Windows niet opvolgt. De betreffende modus hangt af van de versie van de Windows Media Player en van het besturingssysteem van de pc. Indicatie voor de toetsenblokkering.